Gegevens evenement

Big Data in de publieke sector

Tijd: Mei 15 2017 hele dag
Locatie: Amsterdam
Website of map: http://www.imf-online.com/vak…
Telefoon: 040 246 0220
Soort evenement: opleiding
Georganiseerd door: Joyce Teurlincx
Meest recente activiteit: 7 Mrt

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Big Data biedt de publieke sector veel kansen. Een innovatieve inzet van Big Data draagt bij aan de oplossing van de vele uitdagingen van dit moment. Uit onderzoek van McKinsey blijkt dat een slimme inzet van Big Data de Europese publieke sector jaarlijks 150-300 miljard euro kan besparen. Uit ander onderzoek blijkt dat publieke organisaties die gericht inzetten op Big Data toepassingen het significant beter doen. Toch zijn er nog (te) weinig publieke organisaties die concrete plannen hebben met Big Data. Wilt u meer weten over de voordelen en toepassingsmogelijkheden van Big Data voor uw eigen organisatie en u laten inspireren door succesvolle cases, dan is dit de opleiding voor u!

Big Data succesvol inzetten in de publieke sector

De toepassing van Big Data gaat een belangrijke rol spelen bij de vernieuwing van de publieke sector, bv. op het terrein van de zorg, duurzaamheid, mobiliteit, fraude en criminaliteitsbestrijding. Organisaties in de publieke sector zijn daarnaast snel aan het digitaliseren. De hoeveelheid en diversiteit aan data waarover uw organisatie dan zal beschikken is ongekend. Door deze data o.m. te verrijken en continu te analyseren en te evalueren beschikt u over een geweldig hulpmiddel om inefficiënties te ontdekken, uw dienstverlening naar een hoger niveau te tillen en directe kostenbesparingen te realiseren.

Aan de slag met uw eigen data

Als er één sector is die kan profiteren van de ontwikkelingen op het gebied van Big Data dan is het wel de publieke sector. Vandaar dat wij speciaal voor publieke organisaties deze boeiende en inspirerende 5-daagse Big Data opleiding hebben ontwikkeld. Op de laatste dag past u de theoretische en praktische kennis, die u in de voorgaande 4 dagen hebt opgedaan, toe binnen uw eigen organisatie. Op basis van uw eigen data gaat u namelijk samen met de docenten aan de slag. U zult zien dat u naar huis gaat met tal van nieuwe inzichten en vele besparingsmogelijkheden!

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op. Mail naar  info@imf-online.com of bel 040 246 0220

Prikbord

Opmerking

Meld je eerst aan bij Archief 2.0 om bij Big Data in de publieke sector opmerkingen toe te kunnen voegen!

Word lid van Archief 2.0

Bijwonen (1)

Zoeken in Archief 2.0

Loading

© 2017   Gemaakt door Archief 2.0.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden