Schriftelijke cursus Document Management

Gegevens evenement

Schriftelijke cursus Document Management

Tijd: Mei 17 2018 hele dag
Locatie: Thuisstudie
Website of map: http://www.imf-online.com/vak…
Telefoon: 040 246 0220
Soort evenement: cursus
Georganiseerd door: International Management Forum
Meest recente activiteit: gisteren

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Optimale beheersing van uw documenten(stroom) biedt ongekende voordelen

Wist u dat 80%, zo niet meer, van de kennis in organisaties in de vorm van documenten (zowel digitaal als analoog) is opgeslagen? Het verwerken van al deze documenten slorpt een substantieel deel van uw totale bedrijfskosten op. Belangrijker nog is dat een niet efficiënt en effectief documenten- c.q. informatiebeheer in hoge mate uw in- en externe communicatie ondermijnt waardoor uw productiviteit in negatieve zin wordt beïnvloed.

Een optimale beheersing van uw documenten(stroom) betekent daarentegen een verlaging van de distributie- en opslagkosten met 90%, een snelle(re) toegankelijkheid tot alle bedrijfsdocumentatie en een productiviteitsverhoging op de werkplek van 25% à 50%.

Geen wonder dat in veel organisaties Document Management topprioriteit heeft gekregen. In de praktijk blijkt evenwel dat vrijwel elke organisatie grote moeite heeft haar documenten en de activiteiten en technieken er omheen efficiënt te managen. In slechts een handjevol bedrijven is inmiddels sprake van een professioneel documentenbeleid.

Doel van de cursus Document Management
De schriftelijke cursus Document Management geeft u een samenhangend inzicht in de organisatie, de werkwijze(n) en de modernste techniek(en) rond Document Management. De cursus verrijkt uw kennis met de nieuwste ontwikkelingen omtrent het beheren en beheersen van al uw informatie, inhoud en overige procesgerelateerde documenten binnen een organisatie.

Voor wie is de cursus Document Management bedoeld?
De schriftelijke cursus Document Management is een absolute must voor iedereen die volledig op de hoogte wil zijn van de laatste ontwikkelingen omtrent Document Management en actief betrokken is bij de (succesvolle) invoering van Document Management.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website (www.imf-online.com) of neem contact met ons op via info@imf-online.com of bel 040 246 0220.

Prikbord

Opmerking

Meld je eerst aan bij Archief 2.0 om bij Schriftelijke cursus Document Management opmerkingen toe te kunnen voegen!

Word lid van Archief 2.0

Bijwonen (1)

Zoeken in Archief 2.0

Loading

© 2018   Gemaakt door Archief 2.0.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden