Output Management Specialist Training

Gegevens evenement

Output Management Specialist Training

Tijd: Maart 6 2018 hele dag
Locatie: Regio Utrecht
Website of map: http://www.imf-online.com/vak…
Soort evenement: training
Georganiseerd door: Joyce Teurlincx
Meest recente activiteit: 29 Nov 2017

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

In deze 5-daagse training wordt u opgeleid tot Enterprise Output Management Specialist (EOMS).

Waarom deze training?

Het vakgebied van Output Management is sterk in beweging. Doordat het belang en de omvang van ongestructureerde datastromen binnen uw organisatie sterk toenemen, staat u vaak voor uitdagende, complexe vraagstukken. U heeft te maken met onder meer nieuwe digitale technieken waarmee u sneller, goedkoper en beter met uw klant kunt communiceren. Door de dynamiek van het vakgebied wordt het evenwel steeds lastiger om bij te blijven. 

Inhoud van de training

In deze training krijgt u een goed overzicht van een complete Enterprise Output Management oplossing en leert u hoe u deze kunt toepassen in uw eigen werksituatie. In de praktijk is er veel behoefte aan kennis en ervaring rondom het inrichten van een Output Management architectuur. Tijdens de training Output Management Specialist wordt een architectuurmodel geïntroduceerd waarmee het hele proces van data ontvangst tot en met de distributie van kant en klare documenten wordt afgedekt. 

Opzetten van uw eigen Document Communicatie Strategie

Een document is allang niet meer het traditionele papieren document, maar kent tegenwoordig een grote verscheidenheid aan communicatie methodieken. De documentstrategie wordt steeds meer gepositioneerd in de context van de strategie op het terrein van klant contact momenten, het verbeteren van de Customer Experience, het kennen en beïnvloeden van de Customer Journey en de daarmee samenhangende document- informatie- en communicatiestrategie. 

De Document Communicatie Strategie beschrijft de strategie wat betreft de ontwikkeling van de huidige wijze van Enterprise Output Management Solutions naar de gewenste situatie. Gedurende de training krijgt u handvatten aangereikt om uw eigen strategie op te zetten en uit te werken, gebaseerd op de lesstof en de analyse van uw eigen organisatie. Het opstellen van uw eigen strategie is een absolute plus van deze training, zowel voor uzelf als voor uw organisatie!

Voor wie?

De training is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in of (mede) verantwoordelijk is voor het vakgebied Output Management en verdieping en/of verbreding van het vakgebied zoekt en voor diegenen die hun eigen processen op dit gebied willen verbeteren. 

Accreditatie

Deze training is geaccrediteerd door de vakvereniging Xplor. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat u tijdens de training niet alleen een volledig, maar ook een objectief beeld krijgt van de wereld van Output Management, los van leveranciers. Door het volgen van deze training ontvangt u 20 punten die meetellen bij het verkrijgen van het Xplor certificaat Electronic Document Management Associate (EDA).

Meer informatie? 

Kijk voor meer informatie op onze website (www.imf-online.com) of neem contact met ons op via info@imf-online.com of bel 040 246 0220.

Prikbord

Opmerking

Meld je eerst aan bij Archief 2.0 om bij Output Management Specialist Training opmerkingen toe te kunnen voegen!

Word lid van Archief 2.0

Bijwonen (1)

Zoeken in Archief 2.0

Loading

© 2018   Gemaakt door Archief 2.0.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden