Pre-conference Archief 2.0: niet voor lurkers!

Gegevens evenement

Pre-conference Archief 2.0: niet voor lurkers!

Tijd: Juni 14 2010 vanaf 10.00 to 12.00
Locatie: Rolduc, Kerkrade
Website of map: http://www.rolduc.com
Soort evenement: pre-conference
Georganiseerd door: Archief 2.0
Meest recente activiteit: 8 Jun 2010

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Archief 2.0 groeit als kool. Aangezien de groei van het aantal leden maar doorgaat is er blijkbaar behoefte aan een dergelijk online platform. Het is goed om de puntjes weer eens op de "i" te zetten. Tijd voor real time feedback van de achterban!

Waar gaan we het over hebben met elkaar? Een heleboel vragen borrelen op: wat verwachten de leden van de community, komen die verwachtingen uit? Wat verwacht de community van hen? Hoe krijgen we meer dynamiek binnen de community, meer leden die actief deelnemen? Zijn er soms meer irl-activiteiten nodig en wat te denken van allerlei 1.0-onderwerpen die in de community plaatsvinden?

Genoeg om eens een hartig woordje met elkaar te wisselen. Doe mee, praat mee, bepaal mee. Gezellig community zijn. Heb je zelf nog onderwerpen die je aan de orde wilt brengen? Dat kan natuurlijk ook. Zie daarvoor de oproep op www.archief20.org.

Aanmelden via de KVAN: www.kvan.nl/studiedagen.php

Prikbord

Opmerking

Meld je eerst aan bij Archief 2.0 om bij Pre-conference Archief 2.0: niet voor lurkers! opmerkingen toe te kunnen voegen!

Word lid van Archief 2.0

Reactie van Christian van der Ven op 2 April 2010 op 20.59
Voor de goede orde: als je naar de pre-conference wilt komen, maar verder niet aan de KVAN-dagen wilt deelnemen, laat dit dan even aan ons weten via archief20@gmail.com.

Bijwonen (15)

Woont eventueel bij (3)

Niet bijwonen (3)

Zoeken in Archief 2.0

Loading

© 2018   Gemaakt door Archief 2.0.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden