Informatie

Aanbodbank

SNAAI biedt een digitaal prikbord. Presenteer jezelf aan de werkgevers in archievenland! Laat je 'visitekaartje' achter op het forum en vergeet niet een linkje naar je LinkedIn te plaatsen!

Leden: 25
Meest recente activiteit: 27 Dec 2017

Welkom

Afgestudeerd aan de UvA, HvA of Reinwardt Academie in de archiefrichting of op andere wijze gespecialiseerd in archieven  of records management? Op zoek naar een baan of stage? Geen aansluiting op de vacaturebank?

SNAAI komt met iets nieuws op archief2.0: de aanbodbank.

Hier kan iedereen zich presenteren aan de werkgevers van archievenland. Laat zien wie je bent en wat je specialiteiten zijn! Presenteer jezelf in een berichtje op het forum, vergeet niet je cv te uploaden, of plaats een linkje naar LinkedIn.

Forum

Aangeboden: zeer ervaren inventarisator van archieven

Hallo vakgenoten,Graag kom ik in actie in de archiefwereld. In de afgelopen twaalf jaar ruim ervaring opgedaan in het wegwerken van archieven, in het inventariseren van archieven, alsmede bezoekers…Doorgaan

Begonnen door Jantine 27 Dec 2017.

Omscholing van DIV naar Historisch Archief 3 antwoorden 

Beste mensen,Ik wil mijzelf omscholen, door het volgen van een opleiding in het Historisch Archief. Mijn doel is een baan in dit vakgebied te vinden.Ik las de opleidingen Archivistiek B of…Doorgaan

Begonnen door arnold Verkuylen. Laatste reactie van arnold Verkuylen 14 Dec 2015.

Ervaren digitaliseringsmedewerker zoekt werk

Mijn naam is Menno Hooft en ik ben een enthousiast digitaliseringsmedewerker van papieren erfgoed die momenteel vrij rondloopt. Ik ben betrokken geweest bij het ordenen en voorbewerken van archieven…Doorgaan

Begonnen door Menno Hooft 14 Jul 2015.

(gemeentelijke) archiefinspectie 1 antwoord 

Beste vakgenoten, Sinds mijn studie Archiefwetenschap (afstudeerjaar 2011) is het mijn ambitie om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van de (gemeentelijke) archiefinspectie.  Graag zou ik hiervoor…Doorgaan

Begonnen door Cora in 't Veld-Janse. Laatste reactie van Cora in 't Veld-Janse 26 Feb 2015.

Prikbord

Opmerking

Je moet lid zijn van Aanbodbank om reacties te kunnen toevoegen!

Reactie van Hetty Eilander op 11 Maart 2013 op 12.31

Hallo iedereen. Dit is mijn eerste actie op de site van Archief 2.0 dus ik hoop maar dat ik deze oproep op de juiste prikbord plaats.

Mijn naam is Hetty Eilander en ik heb de laatste 15 jaren bij overheden gewerkt als div-medewerkster. Ik heb met verschillende soorten archieven gewerkt en daarbij alle werkzaamheden gedaan (van het maken van een dossier tot en met het afvoeren daarvan). Daarbij heb ik ook een aantal opleidingen met betrekking tot (digitale) documentvoorzieningen gedaan.

Ik ben een flexibel, collegiaal persoon op zoek naar een nieuwe baan. Bij voorkeur in/rondom Zwolle maar gezien de huidige economische problemen kijk ik ook buiten deze regio.

Heeft u een vacature, of weet u een vacature, schroom dan niet om mij te mailen.

Alle tips zijn welkom.

Hetty

 

Leden (25)

 
 
 

Zoeken in Archief 2.0

Loading

© 2018   Gemaakt door Archief 2.0.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden