De ArchiefWiki is een succes en inmiddels worden de gegevens in de wiki steeds vaker ook buiten de wiki gebruikt, bijvoorbeeld voor de kaart op Ons DNA. Des te belangrijk is het dat de gegevens up-to-date blijven. De motor daarachter is de community; iedereen kan immers ieder lemma direct zelf bijwerken. Ter stimulering daarvan zal binnenkort boven ieder lemma de volgende oproep worden geplaatst:

"Klopt deze informatie niet? Of is die onvolledig? Werk hem dan meteen bij (lees hier hoe) of geef de aanpassingen door aan ons: redactiearchiefwiki@gmail.com"

Ons? Wie zijn ons?
Wij zoeken super-inkloppers (de 'redactie') die gezamenlijk de mailbox achter bovenstaand e-mailadres gaan beheren. En die het leuk vinden om zo nu en dan ook zelf wat informatie in de ArchiefWiki te controleren en zo nodig bij te werken.

Kost het veel tijd? Valt mee, want onder hoe meer mensen we het werk kunnen verdelen, hoe minder werk ieder individueel redactielid zal hebben. Op dit moment maken Tom, Luud en Christian deel uit van de redactie, dus er is nog plek genoeg voor jou! Wie helpt ons?

Interesse? Vragen? Laat het ons weten! En alvast bedankt voor je hulp!

Weergaven: 117

Zoeken in Archief 2.0

Loading

© 2018   Gemaakt door Archief 2.0.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden