Alle pagina's (13)

Verslagen KVAN-dagen 2015

Op maandag 8 en dinsdag 9 juni vinden de KVAN-dagen plaats in Amersfoort. Het programma staat dit jaar in het teken van het thema: Kennis is Kracht! Het volledige programma vind je hier Alle verslage… Weergeven »

Verslagen KVAN-dagen 2014

Op 16 en 17 juni vinden de KVAN-dagen plaats in Assen. Het programma staat dit jaar in het teken van het thema: Big Archives! Het volledige programma vind je hier Alle verslagen verzamelen Je kunt de… Weergeven »

Verslagen KVAN-dagen 2013

Op 10 en 11 juni vinden de KVAN-dagen plaats in het Stadsarchief Amsterdam. Het programma staat dit jaar in het teken van het thema: Kiezen! Het volledige programma vind je hier Alle verslagen verzam… Weergeven »

Nieuwe Selectie Aanpak

Het Nationaal Archief blogt op Archief 2.0 over de Nieuwe Selectie Aanpak. Lees de nieuwste blogberichten!   Over de Nieuwe Selectie Aanpak In de afgelopen paar jaar is door het Nationaal Arch… Weergeven »

200 Jaar Burgerlijke Stand 1811-2011

In 2011 is het 200 jaar geleden dat in grote delen van ons land de Burgerlijke Stand werd ingevoerd.   Op deze pagina worden alle activiteiten die in 2011 rondom de Burgerlijke Stand worden geo… Weergeven »

Snel aan de slag

Nieuw op Archief 2.0? Welkom! Raak in 4 stappen snel thuis in dit sociale netwerk:   1. Bekijk je profielpagina en vertel meer over jezelf   2. Maak contact met je collega's&… Weergeven »

Op de hoogte blijven

Twitter Archief 2.0 ArchiefWiki SNAAI vacaturebank Rss algemeen Recente activiteit  Forum Blogs Agenda Video's Rss groepen Archief applicatiebeheer2.0 Archief Educatie Archiefbibl… Weergeven »

Gids voor nieuwe leden

Nieuw lid van de Archief 2.0-community? Welkom! We hebben speciaal voor jou handige tips en weetjes verzameld die je helpen bij het actief volgen van en deelnemen aan deze community. Doel In de Arc… Weergeven »

Contact

Vragen? Opmerkingen? Problemen? Stuur een e-mail naar archief20@gmail.com of neem direct contact op met een van de beheerders van Archief 2.0:  Luud de Brouwer  Tom Cobbaert  T… Weergeven »

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik op mijn website laten zien dat ik lid ben van Archief 2.0? Met een badge! Maak een persoonlijke badge en gebruik de insluitcode om de badge op je website of blog weer te geven. Klik h… Weergeven »

RSS

Zoeken in Archief 2.0

Loading

© 2018   Gemaakt door Archief 2.0.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden