Veelgestelde vragen

Hoe kan ik op mijn website laten zien dat ik lid ben van Archief 2.0?
Met een badge! Maak een persoonlijke badge en gebruik de insluitcode om de badge op je website of blog weer te geven. Klik hier voor het maken van een badge

Hoe verander ik mijn e-mailadres?
Heel makkelijk! Ga naar de instellingen van je account (altijd bereikbaar via het profielblokje in de rechterbovenhoek van de website). Op de tab Profiel vind je de link om je e-mailadres te wijzigen. Klik hier voor het wijzigen van je e-mailadres

Kan mijn bedrijf of organisatie ook lid worden van Archief 2.0?
Nee, liever niet. Archief 2.0 is een sociaal netwerk voor mensen, niet voor bedrijven of organisaties. Natuurlijk kunnen individuele medewerkers gewoon lid worden. Iedereen wordt uitgenodigd om vanuit zijn of haar expertise deel te nemen aan Archief 2.0, maar acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Zo blijft het netwerk voor alle leden transparant en eerlijk.

Hoe verwijder ik mijn account?
Jammer dat je Archief 2.0 wilt verlaten! Maar we maken het je niet onnodig moeilijk. Ga naar de instellingen van je account. Onderaan, links naast de knop om je instellingen op te slaan, vind je de link om Archief 2.0 te verlaten. Bij het verlaten kun je een reden opgeven. Wij zouden het op prijs stellen als je ons laat weten waarom je het netwerk verlaat.

Krijg ik spam via Archief 2.0?
Heel soms heeft Archief 2.0 last van een spammer, ondanks alle voorzorgsmaatregelen die we hebben genomen. Omdat we het netwerk Archief 2.0 zo open mogelijk willen houden, kiezen we er vooralsnog niet voor om het toetreden van nieuwe leden door een van de netwerkbeheerders goed te laten keuren. Als je dus ongewenste berichten via Archief 2.0 ontvangt, neem dan meteen contact met ons op.

Zoeken in Archief 2.0

Loading

© 2018   Gemaakt door Archief 2.0.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden