Omdat ik het af en toe gebruik en het dan steeds weer moet zoeken heb ik het maar gescand en zet ik het nu hier neer, heeft een ander er ook wat aan: het koninklijk besluit van 4 september 1823, no. 7: "Betrekkelijk de inrigting van de bureaux der onderscheidene departementen van algemeen bestuur, en de volbrenging der bij dezelve te verrigten werkzaamheden, worden vastgesteld de navolgende bepalingen". Dit besluit bevat eigenlijk een generieke beheersregeling voor de rijksoverheid. Besluit_van_4_september_1823_no_7.pdf (sorry, betere kwaliteit heb ik niet ...)

Weergaven: 169

Reactie van Luud de Brouwer op 15 Februari 2014 op 9.44

Archief 2.0 als verzamelplaats :) 

Is de Archiefwiki misschien een nog betere plaats voor dit soort documenten die behulpzaam kunnen zijn bij het inventariseren?

Reactie van Aike van der Ploeg op 15 Februari 2014 op 21.15

Eigenlijk zouden we dit soort niet zó gemakkelijk vindbare regelingen op de Archiefwiki moeten zetten, mee eens. Hebben we daar een plek voor (heb ik dus niet goed gekeken)?

Reactie van Luud de Brouwer op 16 Februari 2014 op 10.16

Goed punt Aike. Misschien een idee om er een aparte groep van de maken, categorie bedoel ik dan. Ik zal het eens in de groep gaan gooien. Je hoort van me (of ons) :)

Opmerking

Je moet lid zijn van Archief 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Archief 2.0

Zoeken in Archief 2.0

Loading

© 2018   Gemaakt door Archief 2.0.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden