Verkiezing Stuk van het Jaar wordt tweejaarlijks

In 2013 en 2014 organiseerden we met zijn allen de succesvolle verkiezing Stuk van het Jaar. De reacties waren positief, zowel van de archieven als van de media en de archiefbezoekers. De samenwerking tussen BRAIN en Maand van de Geschiedenis is een succes!


Beide jaren hebben we de verkiezing onder de deelnemers geëvalueerd en diverse keren werd geopperd om de verkiezing eens per twee jaar te organiseren. De projectgroep en het bestuur van BRAIN hebben zich uitgebreid over deze vraag gebogen, voors en tegens afgewogen en zijn tot de slotsom gekomen dat we deze suggestie opvolgen. Dit betekent dat er in 2015 geen Stuk van het Jaar gekozen wordt, maar in 2016 weer wèl.


In het ‘tussenjaar’ zitten we niet stil. De projectgroep zal zich richten op verbetering van het concept en zoeken naar meer en nieuwe mogelijkheden voor de marketing van de verkiezing. Zo komen we in 2016 beter beslagen ten ijs. Iedereen heeft dus een jaar langer om na te denken over een spetterend stuk om in 2016 in te sturen!

Dit betekent dat Tresoar de wisselbokaal nog een jaartje langer zal mogen houden en dat we de volgende prijsuitreiking - in Leeuwarden – pas in 2016 zullen houden.
Zodra we nieuws hebben over de verkiezingen in 2016, nemen we uiteraard weer contact met jullie op.

Met vriendelijke groeten,

Projectgroep Stuk van het Jaar
Vanessa Jolink (gemeentearchief Gemert-Bakel), Jan van der Meer (Bedrijfshistorie Rabobank), Margot America (BHIC), Jojanneke van Zandwijk (Regionaal Archief Tilburg)

Weergaven: 74

Opmerking

Je moet lid zijn van Archief 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Archief 2.0

Zoeken in Archief 2.0

Loading

© 2018   Gemaakt door Archief 2.0.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden