Nou, nog altijd zoekende naar een baan (of stage) als archiefmedewerker kom ik deze vacature tegen: http://www.culturele-vacatures.nl/2014/08/afc-ajax-nv-stagiair-erfg...

Het is de ironie ten top: zelden zie ik een functie die qua vereisten zo goed bij me lijkt te passen. Alleen: ik weet amper iets van voetbal!

Weergaven: 216

Reactie van Fricke Oosten op 24 Augustus 2014 op 11.07

Ik heb nog meegewerkt aan de digitalisering van dit project en ik weet dat het echte beschrijven van het materiaal gedaan wordt door een zorgvuldig geselecteerde groep voetbalfans. Het is dus niet zo dat jij al die voetballers moet identificeren. Ik zou zeggen: haal een boek over Ajax van de bieb en ga ervoor. Het is best een leuk project. Er zit bv. heel oud foto materiaal bij. 

Reactie van Iris J.W. Savelkouls op 25 Augustus 2014 op 12.21
Bedankt voor uw reactie, mevrouw Oosten! Ik denk nu dat ik het inderdaad ga proberen;)

Opmerking

Je moet lid zijn van Archief 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Archief 2.0

Zoeken in Archief 2.0

Loading

© 2018   Gemaakt door Archief 2.0.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden