Vrijwilligerscoördinatoren

Informatie

Vrijwilligerscoördinatoren

Uitwisseling van kennis en ideeën over hoe het vrijwilligersbeleid binnen archieven vorm te geven en/of verder uit te bouwen.

Leden: 13
Meest recente activiteit: 23 Feb

Forum

Deze groep heeft nog geen discussies.

Prikbord

Opmerking

Je moet lid zijn van Vrijwilligerscoördinatoren om reacties te kunnen toevoegen!

Reactie van Meike Geerlings op 17 Februari 2018 op 13.47

Hoi allemaal,

Sinds enkele maanden ben ik ook vrijwilligerscoördinator. Wij hebben ongeveer 50 vrijwilligers waarvan het grootste deel thuis werkt. Daarnaast zijn er ook een aantal vrijwilligers die bij ons in Heusden werken. Wij hebben geen vrijwilligersbeleid, maar dat lijkt mij wel wenselijk. Is er inmiddels iemand die een beleidsplan heeft voor vrijwilligers?

Reactie van Sanne Maasbach op 19 Juni 2014 op 10.01

Bedankt Judith! Hier heb ik vast wat aan. Ik hou jullie op de hoogte. 

Reactie van Judith op 19 Juni 2014 op 9.56

Hallo Sanne,

Ik stuur je hierbij een link naar onze vrijwilligersovereenkomst toe, die wij al jaren naar tevredenheid gebruiken. 2014_Overeenkomst_vrijwilligers.pdf Uiteraard blijven tips hierover ook welkom. In het Regionaal Archief Nijmegen hebben wij geen uitgeschreven vrijwilligersbeleidsplan. Ik ben wel benieuwd naar wat je eindresultaat straks zal zijn. Hou je ons op de hoogte? 

Reactie van Sanne Maasbach op 19 Juni 2014 op 9.08

Hallo allemaal,

Ik ben begonnen met het schrijven van een vrijwilligers-beleidsplan. En nu ben ik op zoek naar voorbeelden van een vrijwilligers-beleidsplan en/of een vrijwilligerscontract. Tips zijn uiteraard ook welkom.

Reactie van Fred Vogelzang op 5 Februari 2014 op 14.10

Ha Marjo

dank voor je reactie. Ik ben zeker geïnteresseerd in de handleiding, en ook wat je doet om de mensen vast te houden etc. Wij werken ook met Atlantis, dus dat komt goed uit. Ik kijk even of ik snel een gelegenheid heb om naar Ede te komen!

 

 

 

Reactie van Marjo van den Berg op 5 Februari 2014 op 13.25

Hallo Fred, wij werken hier in Ede met een groep vrijwilligers al jaren met het programma Atlantis van Deventit. Ik wil je best een keertje vertellen hoe wij dat doen of een handleiding toesturen

Reactie van Fred Vogelzang op 5 Februari 2014 op 9.59

Beste mensen

Ik moet binnenkort met vrijwilligers een beeldbank gaan vullen met  beschrijvingen. Heeft iemand daar nog handige tips voor?

 

Leden (13)

 
 
 

Zoeken in Archief 2.0

Loading

© 2018   Gemaakt door Archief 2.0.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden